Aankomst
Door: Esthervm
Blijf op de hoogte en volg Esther
12 Maart 2010 | Indonesië, Surabaya
De laatste ochtend met Pierre. Het viel mij ontzettend zwaar, omdat ik pierre en celtic super erg zou gaan missen. Laatste half uur lekker knuffelen en genieten van elkaar. We hadden nog gepraat wat we voor elkaar voelen en wat dit met zich meebrengt. Daarna aankleden en misselijk de auto in. Ik had een hoop spanning in mijn buik. Afscheid van de hond viel mij al zwaar. 1.5 uur rijden naar schiphol, tussendoor gestopt bij een tankstation voor wat te eten, ik nam goedemorgen omdat ik wist dat ik geen hap door mijn keel zou krijgen. Eindelijk op schiphol neemt de spanning toe, nog even snel slotjes halen en daarna naar de incheck. Alles ging goed, samen met de familie van Aukje en Floor koffie gedronken en daarna afscheid nemen. Ik vond het moeilijk om afscheid te nemen dat is gewoon niet mijn ding. Ik hou veels te veel van mijn ouders, broers en pierre. We dachten dat we door de douane moesten, maar dat moest pas later. Nog snel even naar het toilet en daarna door de douane en het vliegtuig in. In het vliegtuig zaten we achterin bij de toiletten, hierdoor konden we veel lopen. Onze vlucht had 30 min vertraging. In het vliegtuig gingen we direct met z’n drieën Mulan kijken. Leuke film en daarna kwam het eten al. Het eten was goed, maar Esther was nog steeds misselijk. Geen goede combi.
7 maart Kuala Lumpur:
Aangekomen in Kuala Lumpur hadden we 9 uur de tijd voor de volgende vlucht. We waren alle drie erg moe, dus we besloten daar te blijven en lekker uit te rusten. Daar wat gegeten bij de burger king en gelopen in een tropisch oerwoud. De mensen zijn gek op snoep en speelgoed daar. Om half 5 vertrok ons tweede vliegtuig. Iets over 6 kwamen we aan op Surabaya. We werden overal gecontroleerd en gevraagd wat we gaan doen in Surabaya. Eindelijk buiten en daar staat Pur op ons te wachten met lekker donuts en cola. Spullen in de bus en we gaan naar ons huis. We hadden geen idee wat voor huis we zouden krijgen. Vol spanning zat ik in de bus. Toen we aankwamen zag het aan de buitenkant er mooi uit. Totdat we te horen kregen dat het een studentenhuis is. Dat was iets wat we niet hadden verwacht. We kregen allerlei spullen zoals pannen, bestek en borden en een hoop eten. We gingen op onderzoek uit, we kwamen er achter dat er 3 tioletten zijn en 2 douche voor veel meiden. Daarnaast is er maar 1 keuken voor iedereen. Er wonen ongeveer 120 studenten daar. Na het uitpakken en het bij komen van de schrik ging ik slapen. Ik kon helaas mijn ouders en pierre niet bereiken.
Het kan even duren voordat er weer iets op komt te staan, want wij moeten internet delen met z'n 8. Daarnaast ligt het internet om de klipklap uit. Veel lees plezier.
Liefs Esther
12 Maart 2010 - 18:58
Jolanda:
Hee Es!
Fijn te horen dat de reis goed is verlopen!
1 keuken voor 120 studenten, wat??!! Kan me voorstellen dat dat even schrikken was. Nu maar gewoon rustig wennen en genieten van alles daar!
O, en alsnog gefeliciteerd natuurlijk!
Groetjes Jolanda
15 Maart 2010 - 11:37
Pierre:
He leverd,
ik ben lekker bezig met alles, dank je voor je warme woorden die komen goed aan in deze koudere dagen.
Verder gaat alles lekker, voorlopig kan ik nog even bij Unimonta vooruit al loopt de verkoop enorm achter. Derhalve ben ik ook volop bezig met mogelijk ander werk te zoeken zodat als je thuiskomt i.i.g. alles prima geregeld is. Op dit moment heb ik wat gesprekken lopen en daar zitten wel wat leuke functies bij, wie weet.
Hier heb ik volledig de touwtjes in handen dus maak je geen zorgen. Je hebt me goed "opgeleid" hahahahaha.
He schat, pas op jezelf en ik hou enorm van je!
Tot bels / schrijfs!